salt og pepper hnefoss take away

og "Alle i Hnefoss" gjr det snn. Jeg fikk da beskjed at de begynner med 200g, men etter steking forsvinner litt av vekten.(litt 65g?). Like etter blir jeg ringt opp igjen for at de skulle presisere at de hadde rett, og at jeg hadde feil som mener at kjttet ikke skal miste s mye vekt av stekingen eller at de da burde vurdere fjerne at det p menyen str. Taxes, fees not included for deals content. En restaurant med bred appell som byr p de mest populre rettene fra flere verdensdeler. Holdt ikke de to tidligere telefonsamtalene, var ikke det nok forklaring? I tillegg veide biffen min idag 131g. Nr vi hentet maten, veiet jeg kjttstykket og det viste seg.den egentlig veide 135g. Sndag.00 22.00. Deretter fr jeg beskjed om at jeg skulle f. 2018 TripAdvisor LLC All rights reserved.salt og pepper hnefoss take away

Bestiller bord hos dere p salt og pepper Hnefoss til.30.
Vi ble en gjeng.

17 Mars hadde jeg besk og vi skulle bestille mat fra salt og pepper. Pningstider, mandag Fredag.00 22.00, lrdag.00 23.00. Vi kan friste med asiatiske retter, sushi, italiensk pizza og pasta, salater, deilige biff- og fiskeretter, Tex Mex og burgers, i tillegg til en variert barnemeny. Dette stusset jeg p, og besluttet derfor ringe resturanten. Rarely outstanding, but always good, solid grub and at reasoanble prices for Norway. Vi serverer retter som alltid inneholder sesongens ferske rvarer! They have a fairly wide ranging menu and I'm especially fond of their combo fajitas, which is fully comparable.

Har spist her ofte bde med familie og venner, ogs takeaway. Med eksotiske detaljer er dette i likhet med restauranten i Hnefoss et sted som skiller seg ut fra konkurrentene. Salt Pepper Gjvik har ogs egen Take out.